tiistai 29. toukokuuta 2012

Parsakaali juusto keitto.

Teen tosiaan itse lounaani ja näin kesällä olen alkanut kaipaamaan koko ajan vaan kevyempiä ruokia. Syön kuitenkin mielelläni lämpimän ruuan, joka puolestaan asettaa ruualle haasteen. Monesti osa lounastani on puolikas purkki raejuustoa ja joku kasviskeitto, niin tämäkin. Parsakaali ja kukkakaali kun ovat siitä hyviä ruokia, että nehän eivät maistu millekään eivätkä maksa mitään. Tylsää? Ehei, ajatelkaa mitä kaikkea saa aikaa maustella, niin tässäkin tapauksessa.

Parsakaali juusto keitto.

500g tuoretta parsakaalia
50-100g haluamaasi juustoa
1 kasvisliemikuutio

1. Paloittele parsasta pois varsi ja keitä parsa ja kasvisliemikuutio noin puolessa litrassa vettä parsakaalia kypsäksi noin vartin ajan.
2. Kaada osa vedestä pois, riippuen miten löysää keittoa haluat ja soseuta.
3. Lisää juusto (itse laitoin tässä versiossa jääkaapissa olleen briejuuston jämän) ja soseuta uudelleen.

 Odottamassa pakastamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti