maanantai 3. joulukuuta 2012

Pekoni-jauhelihakastike.

Tarvitseeko tästä sanoa edes enempää tuon otsikon lisäksi? Miehen mieleen oleva kastike, jossa oikeastaan ihan kaikki kastikkeessa oleva maistuu pekonille. Itse lopulta pidin kastikkeesta, vaikka alkuun vierastikin sen ajatusta, liikaa suolaa pelkäsin. Lopulta kunnolla haudutettuna ja muutenkin hienovaraisesti maustettuna siitä tuli oikein oivallinen arkiruoka. Saa myös miehen syömään papuja tällä konstilla huomasin. Tehokasta.

Pekoni-jauhelihakastike.

1 pkt pekonia
400g jauhelihaa
1pkt valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1rkl tomaattipyrettä
1/2tl sokeria
1 kasvisliemikuutio
Vettä

1. Leikkaa pekoni paloiksi ja ruskista omassa rasvassaan.
2. Lisää jauheliha ja ruskista valmiiksi.
3. Lisää pavut,tomaattipyre, sokeri ja kasvisliemikuutiota. Vettä noin 1dl, riippuen miten juoksevaa kastiketta haluaa.
4. Anna hautua noin 20min

Meillä tarjoiltiin pastan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti