maanantai 14. tammikuuta 2013

Tacoranskalaiset.

Tätä ruokaa ei varmaankaan voi kutusua kuin roskaruoka-aateliksi. Brittein saarilta löytyy roskaruoka, joka toimii krapularuokana mitä parhaiten. Voin myös vannoa, että yhden, kahden tai useamman oluen jälkeen tämä maistuu paremmalta kuin mikään muu aikaisemmin hyvänä yöruokana pitämäni ruoka. Tämä on yllättävän nopea tehdä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä ohjetta oli mukana alkoholin vaikutus tai jälkimainingit tai vain hetki, jolloin rasva maistuu paremmalta kuin koskaan aikaisemmin.

Tacoranskalaiset.

1pss valmiita ranskalaisia
Grillausmaustetta
400g jauhelihaa
1pss valmista tacomaustetta
1dl vettä
Majoneesia
Juustoraastetta

1. Laita uuni lämpenemään, kaada raskalaiset pellille leivin paperin päälle ja mausta grillausmausteella. Paista pussin ohjeen mukaan valmiiksi.

2. Ruskista ja mausta jauheliha, lisää vesi ja annan hautua miedolla lämmöllä ranskalaisten paistumisen ajan.

3. Kasaa annos niin, että lautasella on ensin ranskalaisia, sitten jauhelihaa, päälle majoneesia ja kruunaa kaikki juustoraasteella.

Ruoka, jossa ei liene oikeastaan mitään terveellistä, mutta hyvää se on.

P.S. Paras mahdollinen ruoka tarjoiltuna kylmän maidon kanssa. Rasva ja suola jopa räjäyttävät krapulan pois, maito suojaa mahdollisesti herkkää vatsaa ja vaikka tästä on terveellisyys kaukana, niin ainakin tämän jälkeen voi toimia kohtalaisen normaalisti. Terveellisempää tästä saa syömällä ohessa tomaattia ja/tai avokadoa, mutta minusta jos kyse on roskaruuasta ja satunnaisesta herkuttelusta ei sen tarvitse olla terveellistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti