keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Vinkki: Pilalle menneiden muffinien hyötykäyttö.

Minä ainakin myönnän, että läheskään aina leipomukseni eivät onnistu. Tässä piti oikeasti olla suklaa muffinien ohje jonka löysin surffatessani ympäriinsä verkkoa. En ihan tiedä mitä tapahtui, ehkä uuni oli liian suurella, mutta ne muffinit näyttivät ohjeen 20min jälkeen tältä:


Myönnän, että tuossa kohdassa ei ollut itku kovin kaukana, tarkoitus oli herkutella raskaan päivä jälkeen suklaaherkulla. Olin vatkannut jo kuppikakkuja varten kuorrutteenkin valmiiksi. Ihan kaikki oli valmiina ja sitten nuo kärähtivät!

Jätin muffinit keskelle pöytää nyrtyneenä ja tunnin kuluttua sainkin vision. Kuorin paperin pois, jätin alaneen pohjan ja päällisen mutta kaivoin hyvin pistuneen ja oikein maistuvan keskustan pois. Kasasin maljoihin päällekäin kuorrutetta ja murustettua ei-palannut muffinia.


Päälle ripaus kaakaojauhetta ja hätäversio pappilan hätävarasta oli valmis. Ei se nyt yhtä hyvää ollut kuin oikeat kuppikakut, mutta vältti kuitenkin oikein mainiosti jälkkärinä ja pääsin suklaalla herkuttelemaan. Vaikka sitten lusikalla.

Onko teillä tapoja pelastaa pilalle menneet herkut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti