torstai 16. helmikuuta 2012

Peruna-sipuli-feta-sosekeitto.

Tein taannoin ruokaa itselleni, yleensä teen kahdelle, mutta tätä ruokaa oli vain yhdelle. Sunnuntai-iltana oli jo nälkä, mutta kauppaan en pakkasessa halunnut enää lähteä. Niinpä se oli kaapit auki ja etsintään, mitä kaikkea siellä oikein olisi, josta saisi ruokaa laitettua. Tuloksena on tämä sosekeitto. Kerrassaan herkullinen ruoka ja annos josta riitti sopivasti kaksi lautasellista eli maanantain lounaskin saatin leivällä höystettynä tästä töihin mukaan.

Peruna-Sipuli-Feta-sosekeitto.
Yhdelle

2 Perunaa
1/3 paketti Arlan Fetajuustoa
1 Sipuli
1 Kasvisliemikuutio
Mustapippuria
Yrittimausteseos
Öljyä (tilkka)

1. Kuori ja pilko perunat
2. Kuori ja pilko sipuli
3. Freesaa sipuli ja perunanpalat kattilassa öljytilkassa
4. Kaada kattilaan vettä sen verran, että kasvikset peittyvät, lisää kasvisliemikuutio, pippuria ja yrittimaustetta maun mukaan
5. Anna kiehua ilman kanssa kunnes perunat ovat pehmeitä
6. Soseuta jäljelle jääneen veden kanssa, lisää feta ja soseuta uudelleen


Yksinkertaisen nopea iltaruoka tai lounas. Päivällistä tästä ei taida saada. Feta ja sipuli antoivat ihanan vahvaa makua, peruna sitten sen täytteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti