keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Tervetuloa.

Jälleen uusi ruokablogi huokaat ja käännät katseesi muualle. Niin minäkin tekisin. Googlettamalla löytää ties miten ihania ruokaohjeita ja mielikuvitusta käyttämällä sieltä saa usein hyvinkin monella eri tavalla laitettujen ruokien ohjeita.

Mutta entäs sitten kun on samanlainen kuin minä? 30-vuotias töissä käyvä nainen, joka vielä sen päälle, että kirjoittaa lifestyleblogia harrastaa muutenkin ja koettaa nähdä ystäviään? Eineksilläkö tässä olisi elettävä? Kun elämässä mennään kiireellä ja ruuan laiton on tapahduttava nopeasti?

Itse katkaisin flunssakierteen syömällä terveellisemmin ja nimen omaan kotiruokaa. Nykyisin myös lounaaksi lähtee kotiruokaa työpaikan ruokalan sijaan. Ruuan laittoon ei kuitenkaan ole tunti tolkulla aikaa joka päivä, joten tässä sitä ollaan, kirjoittamassa ruokablogiin ohjeistusta siitä, miten perus arkiruokaa saa aikaan helposti. Samalla olen koettanut myös ajatella reseptien hintoja. En aina, mutta hyvin usein kuitenkin ajatellut sitäkin puolta, että myös opiskelijan olisi hyvä syödä terveellisesti ja monipuolisesti.

Päivitän blogin kerran viikossa, ajastan reseptejä ilmestymään aina kahdeltatoista päivittäin. Jos joku päivä ei reseptiä tule, se tarkoittaa, että edellisellä viikolla on ollut liian kiire ruuan laiton kanssa. Joskin niihin eineksiinkin on tartuttava.

Tervetuloa siis seuraamaan miten arkea pyöritetään keskellä kiirettä ja koetetaan siinä sivussa vielä saada jotain muuta kuin puolivalmiita ruokia kurkusta alas.

Nopea ei ole mauttoman synonyymi.
Arkiruoka ei ole eineksen synonyymi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti