Alkuperäinen ohje Ruokalan sivuilta täällä. Tässä siis tämä oma sovellettu versioni.
Porkkanarieskat.
400g porkkanaraastetta
4,5dl maitoa
3dl tattarijauhoa
6-7dl vehnäjauhoa
2rkl siirappia
1dl rypsiöljyä
1tl leivinjauhetta
1. Raasta porkkanat valmiiksi.
2. Sekoita keskenään vehnäjauho, tattarijauho ja leivinjauhe.
3. Lisää porkkanaraaste seokseen ja sekoita.
4. Lisää öljy ja siirappi ja sekoita.
5. Lisää maito ja sekoita. Lisää jauhoa tarpeen vaatiessa.
6. Taputtele rieskat leivinpaperin päälle pellille, 250 astetta ja 10min.
Nopeita tehdä, maukkaita syödä ja toimivat pakastamisen jälkeenkin sulatettuina. |
That looks yummy. Have a nice friday.
VastaaPoistahttp://www.fashiondenis.com/