keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Puoli valmis jauhelihakastike.

En periaatteessa ole valmiiden pastakastikkeiden ystävä, mutta aina aika ajoin, viime aikoina liikaakin, on ollut kiire laittaa ruokaa. Sen pitää olla olla puolessa tunnissa valmiina ja siinäkin on puoli tuntia liikaa. Ninpä kun yhteishyvän sivuilta löytyi tämä itamainen juahelihakastike, niin tein tästä sitten oman versioni sen mukaan mitä kaapissa oli ja mitä muistin kaupasta hakea. Taas näitä kokkien vihat niskaan ruokia, mutta joskus on oiottava. Tässä siis oma versioni, vähemmän itämainen, mutta oikein maistuva ja alle puolessa tunnissa valmis myös.

Puoli valmis jauhelihakastike.

400g jauhelihaa
1 iso sipuli
1prk ranskankermaa
1prk valmista basilika pastakastiketta
Suolaa
Pippuria
Jauheliharouhetta
Valkosipuliöljyä paistamiseen

1. Pilko sipuli, ruskista jauheliha ja sipuli öljyssä.

2. Mausta.

3. Lisää pastakastike ja ranskankerma. Anna hautua 10min kun pasta keittyy.

Nopeaa ja helppoa, maukastakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti