maanantai 1. heinäkuuta 2013

Jauhellihapihvit meksikolaisittain.

Teen aina aika ajoin meille itse hampurilaisia kotona. Ei mitään ihmeellisyyksiä, ruispalat toimivat leipänä. Väliin tulee tomaattia, salaattia, juustoa ja majoneesia sekä jauhelihapihvi. Tämä on kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan miehen herkkuruoka, joten laitetaan se jauhelihapihvin ohje tännekin. Menen ennen kaikkea siitä, mistä aita on matalin, eli käytän valmis mauste seosta. Se on kyllä hyvää, pihveihin saa vähän ytyä. Joka ei ole kapsaisiinille allerginen laittaisi hampparin väliin chiliä tai jalopenon? Meillä se ei ole mahdollista, mutta se voisi sopia tuohon.

Jauhelihapihvit meksikolaisittain.

400g jauhelihaa (käytän itse yleensä nautaa)
1prk kermaviiliä
0,5dl korppujauhoja
1pss valmis tortillamaustetta
1 kananmuna
Öljyä paistamiseen

1. Sekoita kaikki paitsi jauheliha keskenään, anna turvota jääkaapissa noin 10min

2. Lisää jauheliha, muotoile pihveiksi ja paista pannulla öljyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti