perjantai 28. kesäkuuta 2013

Tomaattisalsa.

Salsa ei varsinaisesti, omasta mielestäni ole ruoka. Se on lisäke, mutta hyvä sellainen. Kun näin kesällä kotimainen tomaatti ei maksa juuri mitään, niin meillä syödään sitä suunnilleen jokaisessa ruuassa. Tomaattia kuluu viikossa kilo tolkulla, mutta kyllä sitä sesonkinaan voikin syödä. Tämä on jälleen yksi näistä yritelmistä syödä aavistuksen terveellisemmin iltapalojakin. Onnistuu helposti ja vaikka se suolakeksi ei ehkä ole maailman terveellisin iltapala, niin ainakin sen kanssa syö kasviksia eikä vaikkapa tuorejuustoa. 

Noh, kohtuus kaikessa sanon minä ja teen tätä jatkossakin. Enemmän kyllä itselläni se suolakeksi on lusikakorvike jolla kauhoa tätä suuhuni.

Tomaattisalsa.
Kahdelle iltapalaksi.

3kpl tomaatteja / kourallinen kirsikkatomaatteja
2 pientä punasipulia  / muutama sipulinvarsi
Suolaa
Pippuria
Oliiviöljyä

1. Kuutioi tomaatit ja sipulit.

2. Sekoita kaikki aineet keskenään.

3. Anna tekeytyä ainakin tunti jääkaapissa.

Jos kaikki ei mene illan aikana, voi loput käyttää salaatissa seuraavana päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti