Kananjauhelihalasagne.
Täysjyvälasagnelevyjä
400g Kananpojan jauhelihaa
2 keltasipulia
2dl kolmen juuston kermaa
1prk valkosipulituorejuustoa (käytin Rainbown versiota)
1pss parmesanraastetta
1pss (semmoinen pieni) pekorinoraastetta
4 kotimaista tomaattia
Suolaa
Pippuria
Valkosipuliöljyä
1. Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli valkosipuliöljyssä,mausta suolalla ja pippurilla
2. Sulata tuorejuusto kattilassa yhdessä kerman kanssa ja sekoita keskenään.
3. Sekoita juustoraasteet keskenään
4. Siivuta tomaatit
5. Pinoa päällekäin aloitan lasagnelevyistä pohjalla (laitan muuten aina leivinpaperin alle, helpompi tiskata vuoka sen jälkeen), päälle tomaattisiivuja ja jauhelihaa, päälle kermakastike ja juustoraaste.
6. Toista vaihe 5.
7. Lisää vielä yksi kerros lasagnelevyjä, laita päälle loput kastikkeesta ja juustoraasteesta. 225 astetta ja noin 30min
8. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua (ainakin se 15min).
Kuva lainattu: http://weheartit.com/
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti