Jauheliha-pekoni laatikko.
Kuudelle
400g pastaa
400g jauhelihaa
1pkt pekonia
1pkt (pienempi) säilyke herkkusiniä
1 iso sipuli
3dl turkkilaista jugurttia
2dl ruokakermaa
1/2pss juustoraastetta
Suolaa
Pippuria
Paprikajauhetta
Valkosipulijauhetta
1. Pilko sipuli ja pekoni, ruskista ja kaada vuokaan.
2. Ruskista jauheliha, lisää sekaan valutetut herkkusienet, mausteet, turkkilainen jugurtti, juustoraaste ja ruokakerma. Anna lämmetä, tarkista maku ja kaada vuokaan.
3. Lisää vuokaan keitetty pasta valutettuna ja sekoita kunnolla. Jos ostit juustoraastepussin kokonaisena, lisää tässä kohdassa juustoraastetta vuuan päälle.
4. 200 astetta, noin 30min. Anna vuuan vetäytyä kunnolla
Kuusi annosta tästä meillä saatiin aikaan.
P.S. Ruuan edullisuus perustuu annoksen hintaan, ei aineiden hintaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti