Tämän voi myös tottakai tehdä paprikoista, idean ja ohjeenkin, sain työkaverin täytetystä paprikasta joka hänellä oli lounaana. Ongelma meillä tämän kanssa on siinä, että mies on paprikalle allerginen. Joten ostoslistalle 10 isompaa tomaattia, veikkasin että tuo määrä mahtuu myös kuuteen paprikaan.
Menossa uuniin |
Täytetyt tomaatit.
10 isompaa tomaattia
400g jauhelihaa
1pkt fetajuustoa (käyrin Xtran fetalevyn)
1pkt tuorejuustoa (käytin Rainbown valkosipuli yrtit tähän versioon)
1:n sipulinumpun sipulit ja varsien alut tai kaksi tavallista sipulia
Juustoraastetta
Suolaa
Pippuria
Valkosipulirouhetta
1. Pilko sipuli ja ruskista jauhelihan kanssa. Mausta.
2. Pilko fetajuusto sekaan ja sekoita kunnolla. Lisää tuorejuusto ja anna sulaa. Nosta pois kuumalta levyltä.
3. Poista tomaateista "hattu pala" ja koverra lusikalla tyhjiksi. Asettele vuokaan vierekkäin.
4. Lisää täyte ja ripottele päälle juustoraaste.
5. 200 asteinen uuni ja noin 15min. Tarjoile vihersalaattimixin kanssa.
Tuoreina vielä vuuassa uunista otettuina. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti