Fetasalaatti.
1 Tammenlehvä ruukkusalaatti
1 Villirucola ruukku
1pkt baby pinaattia
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 avokadoa
4rkl pinjansiemeniä
1pkt rainbow yrttimaustettua salaattijuustokuutiota
1pkt extran salaattijuustoa
Sitruunamehua
1. Pilko Xtran salaattijuusto, lisää kulhoon yhdessä Rainbown yrttimaustetun kanssa. Sekoita keskenään, että öljyä on kaikissa paloissa. Tämä ei itseasiassa ole hintakysymys ostaa näitä kahta vaan puhtaasti maku ja tekstuurikysymys.
2. Pilko rucola, pinaatti ja salaatti tasaisesti astioihin ja sekoita.
3. Halkaise kirsikkatomaatit kahtia ja lisää salaatin päälle.
4. Halkaise ja pilko avokadot, puolikas jokaiseen annokseen, pirskota päälle sitruunamehua
5. Lisää pinjansiemenet ja lusikoi päälle fetat tasaisesti. Ylijäänyt öljy on mitä parhain salaattikastike.
Lopputuloksena paljon hyviä öljyjä sisältävä salaatti, tässä tammenlehvä korvattuna jääsalaatilla.
this looks delicious and healthy too
VastaaPoistaCarrieanne x
http://imjustalittlepixie.blogspot.co.uk/
Thank you :)
PoistaHyvältä näyttää
VastaaPoistaKiitos. Sitä se kyllä olikin :)
Poista