perjantai 10. toukokuuta 2013

Pinaatti-feta pasta.

Löysin tämän ohjeen Yhteishyvän nettisivujen kautta. En tosin toeutettanut alkuperäisen ohjeen mukaan, yritelmänä aina on, että kuohukermaa ei olisi joka ruuassa ja vaikka se varmasti hyvää olisikin, niin oli tämä kyllä näinkin vallan mainiota. Kevyempää lounaaksi sopivaa (miehelle keitin nakkeja päivälliselle) ja mainio kasvisruoka.

Pinaatti-feta pasta.

Tummaa pastaa keitettyä

1pss pakastepinaattia sulatettuna
200g fetajuustoa
1dl vettä
1 purjo (valkoinen osa)
Suolaa
Pippuria
Yrittimaustetta
Öljyä paistamiseen

1. Suikaloi purjo pieniksi ja kuulota öljyssä.

2. Mausta varovasti suolalla (feta on suolaista kuitenkin) ja muilla mausteilla. Lisää pinaatti ja vesi. Anna kiehahtaa pari minuuttia

3. Murenna feta sekaan, anna sulaa hetken aikaa.

4. Sekoita keitettyyn pastaan.

Osan kerkesin syömäänkin jo ennen kuin muistin kuvan ottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti