keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kalkkunanjauhelihapihvit ja kermaviilikastike.

On ilahduttavaa nähdä, että täällä jaksetaan edelleen käydä. Kiitos siitä armaat uskolliset kävijät. Koska nyt on hetkeksi taas ohjeita plakkarissa (kolmen verran aika tarkkaan) ja muutama kokeilussakin tulossa vielä, niin mielelläni nämä nyt tänne sitten laittelen teidän muidenkin iloksi. Aloitetaan kokeilulla kalkkunanjauhelihasta.

Kalkkunanjauhelihapihvit ja kermaviilikastike.

400g Kalkkunanjauhelihaa
1 kananmuna
0,5dl tuoretta ruohosipulia silputtuna
1dl parmesanraastetta
Suolaa
Pippuria
Öljyä paistamiseen

Kastike:
1prk kermaviiliä
0,5dl silputtua ruohosipulia
1tl sinappia (käytin hunaja dijonia)
Suolaa
Pippuria
Sokeria
1 sitruunan kuori
Puolikkaan sitruunan mehu
 
1. Tee ensin kastike sekoittamalla kaikki aineet yhteen, anna kastikkeen maustua jääkaapissa.
 
2. Sekoita pihviaineet keskenään. Tee pihvejä ja paista pannulla öljyssä kunnes kypsiä.
 
Meillä syötiin perunaa ja salaattia tähän lisäksi. Kastiketta tulee aika paljon, mutta soveltui se illalla se loppu kasvisten dippailuunkin.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti