torstai 8. maaliskuuta 2012

Chili con carne - ilman chiliä.

Meillä eletään taloudessa, jossa minä olen allerginen chilille. En pahasti, vatsani vaan ei tule sen kanssa toimeen oikeastaan juuri ollenkaan. Tämä on sitten tarkoittanut kaikenlaisia sovelluksia erilaisista ruuista. Hyvin monessa reseptissä käytetään kuitenkin chiliä ja siksi sitä onkin saanut sitten välillä soveltaa oikein urakalla. Tässä siis oma versioni chili con carnesta, toki tähän ei allergikkojen kannattaa lisätä chiliä mukaan, varmasti parempaa.


Chili con carne - ilman chiliä.

400g jauhelihaa
1pkt valkosipulimaustettua tomaattimurskaa
1 sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
1pss pakastettua maissia
1prk ruskeita papuja
oreganoa
pippuria
suolaa

1. Pilko sipuli ja valkosipuli
2. Ruskista jauheliha ja sipuli
3. Lisää tomaattimurska, pakastemaissi ja mausteet
4. Anna hautua noin 15min
5. Lisää pavut ja anna hautua vielä 10min

Valmis pata riisin kanssa tarjottavaksi sellaisenaan tai riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti