maanantai 5. maaliskuuta 2012

Tomaattinen jauhelihakastike.

Aina välillä minäkin laitan tätä, ihan perus jauhelihakastiketta. Tämä on yksi kaikkien aikojen suosikkiruokiani ja tästä on itselläni kaksikin vaihtoehtoa. Joko se kermainen versio tai tämä tomaattinen versio. Ei sillä, mies syö tätä mielellään ja toivookin ajoittain ruuaksi, siksi sitä sitten tuuleekin laitettua. Tämä versio on opiskeluajoilta jäänyt, ruokaa nimittäin tulee kiitettävissä määrin ja viisi annosta tästäkin saatiin sitten aikaan. Pasta kiehuu samalla valmiiksi ja kyllä se on tätäkin välillä syötävä.

Tomaatinen jauhelihakastike.

400g jauhelihaa
2 sipulia
1prk tomaattisosetta
2rkl tomaattipyrettä
1tl sokeria
Pippuria
Oreganoa

1. Pilko ja kuullota sipulit
2. Lisää jauheliha ja ruskista
3. Lisää mausteet ja anna hautua

Minusta, mitä pidempään tämä hautuu (siis maks noin 30min) sen parempaa tämä on.

 Valmis jauhelihakastike.

2 kommenttia:

  1. Yksinkertainen tomaattikastike on aina paras. Myös bolognese kastike keitetään hitaasti miedolla lämmöllä ja se tulee niin hyvä!

    VastaaPoista
  2. Näinhän se menee, että pidempään hauduttamalla tulee parempaa. Valitettavan harvoin vaan on aikaa arkisin jäädä tuota puolta tuntia pidempään hauduttamaan :)

    VastaaPoista