maanantai 7. tammikuuta 2013

Kana-feta pasta.

Kana ja feta ovat kovin klassinen yhdistelmä pastassa. Tämä on myös pasta, jonka minä ainakin laskisin menevän jo pikaruokien kannalle. Pikaruuan ei kuulu eikä pidä olla ravintoarvoiltaan heikkoa, vaan sen kuuluu valmistua nopeasti. Täydellinen arki-illan herkku ja aivan varmasti hyvää. Kanaa voi maustaa niin monella tavalla, että tästä saa joka kerta erilaista. Sen takia en noita maustetakaan määritellyt, itse lisäsin vain suolaa ja pippuria sekä valkosipulia. Annoin fetan ja pinaatin loistaa.

Feta-kana pasta.

Pastaa neljälle
300g maustettuja kanasuikaleita
Mausteita kanalle maun mukaan
1 sipuli pilkottuna
1 valkosipulinkynsi
2rkl oliiviöljyä
1prk fetajuustoa
1pkt tuoretta pinaattia

1. Keitä pasta valmiiksi ja kaada kulhoon. Jätä mukaan noin 0,5dl pastan keitinvettä
2. Pilko sipuli ja valkosipuli. Ruskista yhdessä kanan kanssa, mausta ja kaada kulhoon.
3. Lisää fetajuusto joko valmiina kuutioina tai murustettuna
4. Lisää pinaatti joko sellaisenaan tai revittynä
5. Sekoita ja tarjoile heti

Valmista herkkua
P.S. Kokeile kanan kanssa muitakin juustoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti