Mustikka pannacotta.
3dl kermaa
1tl vanojasokeria
1dl sokeria
3 liivatetta
Kastike:
400g mustikoita
2dl vettä
2rkl sokeria
2tl sitruunamehua
1. Liota liivate kylmään veteen
2. Kiehauta kerma kattilassa, pyöräytä mukaan sokerti ja sitten liivatteet. Nosta seos jäähtymään.
3. Tee kastike kiehuttamalla kaikkia aineksi kokoon vartin verran. Seos kuuluisi tässä vaiheessa paseerata siivilän läpi, itse jätin vaan mustikoineen päivineen jäähtymään.
4. Kun kermaseos on huoneenlämpöistä, kaada sseos tasaisesti neljään lasiin ja laita jääkaappin. Kun seos on hyytynyt, jaa kastike päälle kerrokseksi. Laita jääkaappin jäähtymään.
Ei sitten ollut ihan hyytynyt vielä se alempi kerros. Hyvää silti vaikka ei mikään ravintolatason luomus. |
gnam!!!!
VastaaPoista