Kana-pähkinä korma.
400g kanan rintapaloja
100g kashew pähkinöitä
1 iso sipuli
2dl kookosmaitoa
1dl ananas mehua
2dl turkkilaista jugurttia
Öljyä paistamiseen
Mausteet:
2 valkosipulinkynttä
2rkl sitruunamehua
1tl currua
1rkl jauhettua korianteria
1tl gram masalaa
1tl kurkumaa
1tl kanelia
Ripaus kaardemummaa
2 neilikkaa
Suolaa
Pippuria
1. Laita kaikki mausteet mortteliin ja jauha tasaiseksi massaksi.
2. Pilko sipulit ja pilko kanasta sopivan kokoisia isohkoja paloja
3. Paahda pähkinöitä kuumalla ja kuivalla pannulla, siirrä sivuun odottamaan
4. Lisää kuumalle pannulle öljy ja kuullota sipulit kultaisiksi. Lisää maustemassa ja pyöritä tasaiseksi
5. Lisää kanapala ja kääntele tasaisesti jotta pinta on kiinni (=saanut väriä)
6. Lisää kookosmaito ja ananasmehu, kun kastike kiehuu vielä jugurtti
7. Anna keittyä kasaan noin 15-20min eli sen aikaa kun riisi kiehuu
Ei ehkä maailman helpoin kuvattava ruoka, mutta herkullista se oli. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti