tiistai 3. huhtikuuta 2012

Äidin lihapullat.

Tämä resepti on aivan suoraan samanlainen kuin millaisena Äiti sen joskus opetti. Lihapullat ovat ihan suosikkiruokaani ja syön niitä mielelläni. Jostain syystä niitä valitettavasti tulee laitettua aika harvoin. Viime torstaina kuitenkin oli päivä, jolloin kaivettiin yksi suosikkiresepteistäni kaapista.


Äidin lihapulat.

400g jauhelihaa
1pss ranskalaista sipulikeittoa
0.5dl korppujauhoa
1 kananmuna
1 kermaviili

1. Sekoita sipulikeittopussi, korppujauhot, kananmuna ja kermaviili keskenään. Anna taikinan turvota edes 10min. Itse en yleensä malta pidempään edes turvottaa sitä.
2. Lisää joukkoon jauheliha ja sekoita hyvin.
3. 225 asteisessa uunissa noin 10-15min paistoa.

Meillä lihapullat ovat isoja ja meheviä ja muutama lihapulla riittää per ateria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti