Yhdestä annoksesta riittää kolmelle tai neljälle, riippuu syöjien määrästä.
Paistettuja yrittiperunoita.
6 perunaa
3 valkosipulin kynttä
Öljyä
Yrittimaustetta
Suolaa
1. Pese perunat huolella ja leikkaa pienemmiksi, noin uusien perunoiden kokoisiksi (ohjelmassa tämä nimittäin tehtiin uusista perunoista). Leikkaa valkosipulinkynsistä "kannat" pois.
2. Laske pannulle kunnolla vettä ja keitä perunoita noin 15min, samassa keitinvedessä aavistus suolaa sekä valkosipulinkynnet kuorineen päivineen
3. Kaada vedet pois, nouki valkosipulinkynnet pois ja lisää öljyä pannulle.
4. Kuoret lähtevät ihan nyppäämällä pois valkosipulista, murskaa valkosipulin kynnet haarukalla ja lisää pannulle
5. Mausta ja kääntele perunoita ja muita pannulla noin 10min.
Pannupottuja.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti