torstai 12. huhtikuuta 2012

Täytetyt kesäkurpitsat.

Meillä tosiaan olla paprikalle allergisia, niin joskus on vaikea keksiä paprikan tilalle mitään. Aikaisemminkin olen todennut, että en oikein osaa kesäkurpitsaa laittaa, mutta tulipahan kokeiltua tällaistakin versiota, ihan hyvää siitä tuli, vaikka näin itse sanonkin. Vähän suurempi töinen alkuvalmisteluidensa kanssa kun mitä tykkäisin viikolla ruuan olevan, mutta ei mitenkään mahdottomasti aikaa vievä.

Täytetyt kesäkurpitsat.

2 kesäkurpitsaa
400g jauhelihaa
1dl korppujauhoja
1 iso sipuli
Suolaa
Pippuria
Juustoraastetta päälle

1. Halkaise kesäkurpitsat, poista siemenet ja laita suolaa päälle, anna itkettyä
2. Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa, mausta maun mukaan.
3. Lisää valmiiseen jauhelihaseokseen puolet korppujauhoista ja anna tekeytyä 15min
4. Täytä kesäkurpitsat, lisää päälle loput korppujauhoista ja siihen päälle juustoraastetta
5. 200 astetta noin 30min

Kannattaa laittaa vuokaan, täytettä tulee riittävästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti