tiistai 10. huhtikuuta 2012

Halloumi-hedelmä höyste.

Tämä on yksin kesän ja kevään suurimmista suosikeistani. vaikka kesällä kuuluukin grillata, niin joskus on vaan helppoa ja ihanaa tehdä asioita myös pannulla. Jotenkin tämä sovi mielestäni talveen ei ollenkaan, mutta tämä menee niin lisäkkeenä kuin jälkiruokanakin. Samoin välipalana ja grillausten lisäkkeenä tätä on kehuttu oikein maistuvaksi.

Halloumi-hedelmä höyste.

1pkt (200g) Halloumia
1prk hedelmiä omassa liemessä (pienempi vaihtoehto niistä kahdesta purkista
Puoli ruukkua basilikaa

1. Leikkaa Halloumi viipaleiksi ja paista pannulla kunnes se saa sopivan värin.
2. Valuta hedelmistä neste pois ja lisää pannulle, kääntele muutama minuutti
3. Lisää vielä basilika pannulle ja kääntele minuutin verran

Itse pidän halloumista eniten vaan vähän sulaneena, en niinkään grillattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti