maanantai 16. huhtikuuta 2012

Punajuuri-fetasalaatti.

Tämän helpommaksi ei salaatti voi oikeastaan edes mennä. Katselin tuossa taannoin Jamie Oliverin 30 minut meal ohjelmaa, ja sieltä tämä idea viety, vähän omilla mausteilla kyllä, kun en enää muistanut, mitä hän oli tähän laittanut niin improamisen puolelle meni. Ihan hyvää tämä oli, itse en niin etikasta välitä, joten öljy taittoi sen ihan hyvin sen etikkaisuuden pois kun antoi olla tunnin ajan jääkaapissa ensin. Jos siis ei etikkaa arvosta, niin kannattaa siis tämä "muhiminen" suorittaa ensin.


Punajuuri-fetasalaatti.
Kahdelle kunnon lisukkeena.

Puoli purkkia Felixin punajuurikuutioita
Puoli pakettia Apetit fetakuutiosta
Hienonnettua minttua
Hienonnettua basilikaa
Ripaus pippuria
Noin 1-2rkl oliiviöljyä

1. Nosta kuutioit pois lasipurkista lusikalla (minä en ainakaan siitä liemestä perusta)
2. Silppua mausteet sekaan, lisää pippuri ja öliiviöljy. Sekoita ja anna maustua kelmun/kannen alla jääkaapissa noin tunti
3. Lisää feta murustettuna ennen tarjoilua. Toki jos punainen feta ei ole ongelma, niin sen voi lisätä jo maustumisvaiheessa.

Jos yrttejä ei ole tuoreena, niin mielestäni kuivatut sopivat yhtä hyvin kun vaan tosiaan antaa punajuuren imeä makua niistä hetken.

Valmista salaattia kulhossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti