sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Pappilan hätävara.

Meillä oli kermaa, marjoja ja keksejä. Ei sen suurempaa syytä juhlia tai arkena syödä jälkiruokaa muutenkaan, paitsi se, että avattukerma oli menossa vanhaksi. Tämä on yksinkertaisen ihana, mutta aina yhtä maistuva jälkiruoka, jota söisin itse mielelläni useamminkin, monesti sitä vaan sortuu "hienostelemaan" jälkiruokien kohdalla ja unohtaa nämä kaikessa yksinkertaisuudessaan todella helpot versiot. Tässä siis oma versioni pappilan hätävarasta.

Pappilan hätävara.
Kahdelle.

1dl kuohukermaa
1dl marjoja (itselläni oli pakaste mustikoita ja pakaste vadelmia)
4 kaurakeksiä
Kaakaojauhetta päälle koristeeksi (tai suklaarouhetta, mantelilastuja tmv. mitä kaapissa ikinä on)

1. Murusta keksit tarjoiluastioiden päälle
2. Lisää marjat keksien päälle
3. Vaahdota kerma ja jaa vaahto astioihin
4. Koristele

Valmis versio näytti tällä kertaa tältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti