Kesäkurpitsa jauhelihapaistos.
1 kesäkurpitsa
400g jauhelihaa
2 sipulia
Mausteita maun mukaan
Öljyä ruskistamiseen ja vuuan voiteluun.
Juustoraastetta pinnalle
1. Pilko sipulit.
2. Ruskista sipulit ja jauheliha, mausta maun mukaan.
3. Öljyä vuoka ja leikkaa kesäkurpitsa paloiksi (itse leikkasin noin 0,5cm paksuja siivuja)
4. Laita 1/3 jauhelihakastikkeesta vuuan pohjalle ja levitä tasaisesti
5. Lisää kerros kesäkurpitsasiivuja
6. Kaada toinen 1/3 jauhelihaa päälle ja lisää loput kesäkurpitsasiivut
7. Kaada loput jauhelihat viimeisen kerroksen päälle ja lisää juustoraastetta pinnalle.
8. 225 astetta, noin 30min
Ei se kamalan kuvauksellinen se ruoka kyllä ole.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti