lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kesäkurpitsa jahuelihapaistos.

En oikein koskaan ole osannut laittaa kesäkurpitsaa ruuassa, joten päätin korvata tämän puutteen etsimällä muutaman reseptin, jossa tätä kasvista voisi hyödyntää. Itselläni sinällään ei ollut kauheasti edes mielikuvaa siitä, miltä koko kesäkurpitsa maistuu ja ainakin tässä paistoksessa se oli mielestäni kohtalaisen mauttoman makuista, ei pahaa, mutta täytteenä.

Kesäkurpitsa jauhelihapaistos.

1 kesäkurpitsa
400g jauhelihaa
2 sipulia
Mausteita maun mukaan
Öljyä ruskistamiseen ja vuuan voiteluun.
Juustoraastetta pinnalle

1. Pilko sipulit.
2. Ruskista sipulit ja jauheliha, mausta maun mukaan.
3. Öljyä vuoka ja leikkaa kesäkurpitsa paloiksi (itse leikkasin noin 0,5cm paksuja siivuja)
4. Laita 1/3 jauhelihakastikkeesta vuuan pohjalle ja levitä tasaisesti
5. Lisää kerros kesäkurpitsasiivuja
6. Kaada toinen 1/3 jauhelihaa päälle ja lisää loput kesäkurpitsasiivut
7. Kaada loput jauhelihat viimeisen kerroksen päälle ja lisää juustoraastetta pinnalle.
8. 225 astetta, noin 30min

 Ei se kamalan kuvauksellinen se ruoka kyllä ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti