Meksikolainen jauhelihapaistos.
2dl basmatiriisiä
4dl vettä
2 kananmunaa
400g jauhelihaa
1 purjo
2 sipulia
Suolaa
Pippuria
1prk tomaattisosetta
1pss valmis tacomausteseosta
1dl vettä
1. Keitä riisi ja kumoa vuokaan jäähtymään.
2. Pilko purjo ja sipulit.
3. Ruskista jauheliha, sipuli ja purjo. Mausta suolalla ja pippurilla.
4. Kiehauta vesi, tomaattisose ja tacomausteseos riisinkeittokattilassa.
5. Kaada tomaattiseos jauhelihan sekaan ja sekoita.
6. Riko ja vatkaa haarukalla kevyesti kaksi kananmunaa, sekoita kananmunat vuuassa riisin joukkoon.
7. Painele riisi-kananmuna-seos vuuan pohjalle ja reunoille samalla tavalla kun painelisit piirakkataikinan.
8. Lisää Jauhelihatomaatti-seos vuokaan
9. 200 astetta noin 30min
Valmista vuokaa josta on ruokaakin jo otettu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti