lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kanaa Tikka masala.

Tämä ruoka on suosikkini intialaisessa ravintolassa. Niinpä päätin opetella tekemään tätä itsekin. Tällainen on useamman reseptin sekoitus joka on oma versioni kyseisestä ruuasta.

Kanaa Tikkamasala.

600g kanaa paloina
2rkl tikkamausteseosta

200g paseerattua tomaattia
2rkl inkivääriraastetta
4 valkosipulinkynttä raastettuna
Suolaa
Pippuria
2dl kermaa
2rkl tikkamausteseosta
1rkl sitruunankuorta raastettuna

1. Hiero tikkamauste edellisenä iltana kanoihin, nosta vuuassa kelmulla peitettynä jääkaappiin.

2. Laina uuni lämpiämään 270 asteeseen
3. Raasta inkivääri, valkosipuli ja sitruunankuori
4. Sekoita kastikkeen aineet kattilassa ja anna kastikkeen kiehua kasaan noin 15min kanojen ollessa uunissa
5. Kun uuni on valmis, laita kanat vuuassa ylimmälle tasolle ja anna olla 11min
6. Lisää kanapalat kastikkeen sekaan, anna hautua vielä 5min

Kanaa tikkamasala riisin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti