Kanaa Tikkamasala.
600g kanaa paloina
2rkl tikkamausteseosta
200g paseerattua tomaattia
2rkl inkivääriraastetta
4 valkosipulinkynttä raastettuna
Suolaa
Pippuria
2dl kermaa
2rkl tikkamausteseosta
1rkl sitruunankuorta raastettuna
1. Hiero tikkamauste edellisenä iltana kanoihin, nosta vuuassa kelmulla peitettynä jääkaappiin.
2. Laina uuni lämpiämään 270 asteeseen
3. Raasta inkivääri, valkosipuli ja sitruunankuori
4. Sekoita kastikkeen aineet kattilassa ja anna kastikkeen kiehua kasaan noin 15min kanojen ollessa uunissa
5. Kun uuni on valmis, laita kanat vuuassa ylimmälle tasolle ja anna olla 11min
6. Lisää kanapalat kastikkeen sekaan, anna hautua vielä 5min
Kanaa tikkamasala riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti