perjantai 30. maaliskuuta 2012

Makkaraperunat.

Aina joskus minunkin tekee mieli sitä grillien klassikkoruokaa eli makkaraperunoita. tunnetusti en lankkimakkarasta niin välitä, mutta olutsalami ja chorizo ovat suosikkejani kyllä. Niinpä meillä makkaraperunat rakennetaan arki-iltana vähän eri tavalla kuin ehkä perinteisesti ajattelisi.

Makkaraperunat.

200g (voi olla enemmänkin) Olutsalamia
6 perunaa
2 punasipulia
Valkosipulioliiviöljyä
Yrittimaustetta
Suolaa

1. Pilko sipulit ja perunat.
2. Kaada vuokaan sipulit ja perunat, ripottele päälle yrttimaustetta, suolaa ja valkosipulioliiviöljyä. Kääntele vuuassa niin, että öljyä on kauttaaltaan.
3. Laita uuniin 30min 225 astetta
4. Pilko tällä välin olutsalamit noin sentin paloiksi. Kun perunat ja sipulit ovat olleet 30min uunissa, lisää makkarat ja anna olla vielä 4min.

Valmiina tarjottavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti