perjantai 2. maaliskuuta 2012

Possua fetalla.

Rakastan kunnon pihviä ja vaikka usein pidänkin naudan käyttämisestä ruokiini, niin tällä kertaa possu kuitenkin voitti. Suunnitelmissa oli Irlantilaisen homejuustoruuan väännös. Monesti olen siellä tavannut pihviin, joka on peitetty homejuustolla ja juusto lämmitetty nopeasti uunin kautta käyttämällä. Minä en kutienkaan ole mikään sinihomejuuston ystävä ja hetken aikaa sain miettiä, millä korvaisin tämän juuston, kunnes päädyin fetaan. Tekstuurillisesti Apetitin feta ja Auran sinihomejuusto käyttäytyvät samalla tavalla, joten uskon, että tämä voidaan myös sinihomejuuston ystävälle tehdä siitä herkusta.

Possua fetalla.

4kpl maustamattomia possun/naudan pihvejä
1pkt Apetit fetaa
2rkl maitoa
Suolaa
Pippuria
Voita

1. Mausta pihvit suolalla ja pippurilla molemmilta puolilta.
2. Murskaa feta ja maito lautasella haarukan avulla pehmeäksi tahnaksi.
3. Käytä pihvit kuumalla voisella pannulla kummaltakin puolelta ruskettuneiksi.
4. Laita pihvit vuokaan ja voitele juustoseoksella. Laitoin itse ihan kunnon määrän tätä juustoa pihvien päälle.
5. Noin 10min 175 asteinen uuni

Itse tein sen virheen, että laitoin vuuan uunin keskitasolle, veikkaan että juusto saisi edes jostain rusketuksen tapaista, jos vuuan nostaisi lähelle grillivastuksia. Toisaalta en tiedä saako fetaa ruskettumaan oikein millään.

 Ruskettui tai ei, niin kyllä se hyvää oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti