perjantai 16. maaliskuuta 2012

Uuni makkaraa.

Toinen puoliskoni pitää lenkkimakkarasta, taisin mainita siitä aikaisemminkin. Kokeilin tässä taannoin saada uunimakkaraa tehtyä jotenkin itselleni menettelevän makuista makkaraa. Lopulta onnistuin mielestäni ihan hyvin, eikä se mieskään tuosta sen pahemmin valittanut. Lisukkeena kasviksia höyrytettynä, jollainhan se makkara piti tasoittaa.

Uuni makkara.

1pkt lenkkimakkaraa
2 punasipulia
1 keltasipuli
1pkt pekoni
Juustoraastetta

Pilko vuuan pohjalle sipulit, pekonit ja makkarat. Lisää päälle juustoraastetta. Uunissa 30-40min 200 astetta.

Ei siis todellakaan mikään vaikea ruoka, mutta kyllä se pekonisipuli-silppu siellä pohjalla teki vaan tästäkin ruuasta ihan eri makuista.

Valmis annos, kasviksista väriä annokseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti