perjantai 23. maaliskuuta 2012

Mokkavaahto.

Tämän helpommaksi ja nopeammaksi ei voi jälkiruoka enää mennä. Alunperin olin ajatellut tehdä mokkakiisseliä, mutta kotona selvisi, että maizenaa ei ollutkaan vaan maissijauhoa. Omat taitoni eivät ainakaan riitä kiisselin hyydyttämiseen ilman maizenaa, joten sitten olikin edessä improvisointi. Ihan hyvää siitä tuli, vaikka ei menyt sitten niin ollenkaan sinne päin, mitä olin ajatellut.

Mokkavaahto.
Neljälle

1prk kuohukermaa
1dl vahvaa kahvia
4rkl kaakaojauhoa (ei siis sitä tummaa vaan O'boyn/vastaavaa "lasten" versiota)
0,5dl sokeria
2tl vaniliinisokeria
Suklaata koristeeksi päälle

1. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
2. Lisää muut aineet.
3. Vatkaa vaahtoa vielä, että aineet sekoittuvat kermavaahtoon kunnolla.
4. Raasta sokeria päälle.

 Valmis mokkavaahto, vähän vähällä suklaaraasteella kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti