Sinällään on ihan sama, mitä juustoa tähän käyttää, minusta se on yhtä herkullista, laittoi siihen sitten goudaa, brietä, fetaa, mozzarellaa tai vaikka raastaa emmentalia. Mies vähemmän brien ystävänä on kehunut myös itse inhoamani aurajuuston toimivuutta. Välillä lisään myös puolikkaan avocadon per annos, hyvinkin usein oikeastaan. Silloin ohjeeseen pitää lisätä vielä ripaus sitruunamehua, jotta avokado ei tummu, etenkin jos tekee salaattia evääksi kuten itse usein iltaisin seuraavalle päivälle teen.
Mutta tässä minun versioni aiheesta:
Juustosalaatti.
1 ruukku jääsalaattia
1 ruukku (villi)rucolaa
1 ruukku ruohosipulia
Juustoa maun mukaan
Suolaa (itse käytän karkeaa merisuolaa)
Pippuria
1. Revi salaatti ja rucola suoraan lautasille ja annoskulhoihin, leikkaa ruohosipuli mukaan.
2. Pilko juusto päälle
3. Lisää suola ja rouhi pippuri päälle
Valmis salaatti, tällä kertaa mozarellalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti