torstai 29. maaliskuuta 2012

Argenttiinalaiset pihvit.

Kollegani on aikanaan opiskellut Argenttiinassa ja häneltä on peräisin tämä resepti. Pihvit voi tehdä niin naudasta kuin kanastakin, itse teen yleensä kanasta. Tämän kanssa ruuaksi sopii kyllä ehdottomasti parhaite ranskalaiset, joten juuri niin epäterveellisestä ruuasta on kyse. Ei sillä, oli tämä vihersalaatinkin kanssa hyvää, minusta vaan jos syödään epäterveellisesti, niin syödään sitten kunnolla epäterveellisesti.

Argenttiinalaiset pihvit.

400g kanaa/nautaa ohuina pihveinä
Vehnäjauhoja
Kuivattuja yrittejä
Suolaa
Pippuria
Kananmunaa
Korppujauhoa
Voita paistamiseen
Mozzarellaa
Tommaattipyretä

1. Tee kolmelle ruokalautaselle leivityksen aineet. En valitettavasti osaa sanoa ollenkaan mittoja näiden kanssa, koska teen nämä "mutu" tuntumalla, lisään mausteet vehnäjauhoihin. Eli vehnäjauhoseos yhdelle lautaselle, kananmunat toiselle ja korppujauhot kolmannelle.
2. Leivitä pihvit kierittelemällä hyvin ensin vehnäjauhossa, kastamalla sitten kananmunassa ja lopulta kierittämällä korppujauhossa.
3. Paista voissa rapeaksi.
4. Siivuta tai kuutioi kuumien pihvien päälle mozzarellaa, juuston on tarkoitus sulaa siihen päälle
5. Lisää vielä aavistus tomaattipyrettä jokaisen pihvin päälle, syöjät voivat sitten levittää omilla veitsillään pyreen paremmin pihvin päälle.

 Valmiit pihvit ennen pyreen levittämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti