keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Vuohenjuusto pekoni kanaa.

Tämä on oikeasti ystäväni S:n resepti, mutta sain luvan laittaa tämän teillekin jakoon. Parisen vuotta sitten improvisaation tuotteena syntynyt resepti, joka on kulkenut mukanani siitä saakka. Tämä on jo lifestyle blogin puolella näkynytkin tämä resepti, joten otetaan suoraan sieltä, samoin kuin kuvakin.

Vuohenjuuston voi ja kannattaa kokeilla korvata maustamattomalla fetalla, tuli siitäkin todella hyvää. Meillä mies sanoo, että parempaa kuin alkuperäisen reseptin kanssa.

Vuohenjuusto pekoni kanaa.

4kpl kanan maustamattomia fileitä
1 pötkö vuohenjuustoa
1pkt pekonia
suolaa
pippuria

1. Mausta kanafileet suolalla ja pippurilla kummaltakin puolelta.
2. Pilko vuohenjuustosta noin 0,5cm paksuisia viipaleita kanaviipaleiden päälle.
3. Kiedo pekonia ympärille ja nostele fileet uunivuokaan.

200 astetta noin 30min

Kuvassa mukana uunipussissa laitettuja kasviksia, joten kana ei valitettavasti pääse pääosaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti