tiistai 13. maaliskuuta 2012

Maailman paras krapularuoka?

Minä kärsin harvoin krapulasta, lähinnä siksi, että harvemmin juon kahta tai kolmea annosta enempää, jos sitten sitäkään. Se ei kuitenkaan tarkoittaisi, ettenkö rakastaisi roskaruokaa. Tässä siis ihan suosikkireseptini siltä saralta. Meillä tätä tosin syödään usein myös maanantaisin kun mieli tekee jotain epäterveellistä ja ei sitten niin millään jaksaisi laittaa ruokaa. Pahoittelut tosiaan siitä, että tämäkin on näkynyt aikaisemmin toisen blogin puolella. Laitan nimittäin nyt kaikki siellä olleet reseptit tänne putkeet, viime viikolla kun en kerennyt ollenkaan juuri kokkaamaan niin pitää luottaa vanhoihin ruokiin.

Nahcholautanen.

Pussillinen maissilastuja
400g jauhelihaa
1pss texmex maustetta jauhelihalle
1pkt fetajuustoa
1pkt tomaattimurskaa
1pss juustoraastetta



Leivitetään pellille ensin maissilastut ja siihen päälle tomaattimurska. Vielä ruskistettu ja maustettu jauhelija ja fetajuusto mukaan.


Siihen päälle vielä juustoraaste ja 200 astetta uunissa sen aikaa, että juustoraaste sulaa tuohon päälle.


Se ei ole terveellistä, mutta se on ihan taivaallisen makuista. Loistava ruoka niin pikkujoulujen jälkeen mikrossa lämmitettävästi kuin illanistujaisiin tarjottavaksikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti