Kommentteja tähän sain siitä, että leuat joutuvat todella tekemään töitä, hampaat tuntuvat sulavan suusta, mutta kaikki naispuoleiset syöjät kyllä ihastuivat ruokaan samantien. Alunperin siinä ohjelmassa tämä tarjottiin kermavaahdon kanssa, minusta vaniljajäätelö taittoi edes vähän makeutta.
Suklaa-pähkinä-vaahtokarkki-yllätys.
1 pieni pussi saksanpähkinöitä
1 paketti gluteenittomia kaurakeksejä
150g tummaa suklaata
150g valkosuklaata
150g maitosuklaata
1pss vaahtokarkkeja
1. Murskaa keksit ja saksanpähkinät, sekoita vuuan pohjalle.
2. Murenna keksien ja pähkinöiden sekaan paloja maitosuklaasta ja valkosuklaasta, sekoita.
3. Leikkaa päälle ja väleihin vaahtokarkkeja (leikkasin tosiaan puoliksi aina yhden, voi laittaa kokonaisinakin toki)
4. Sulata tumma suklaa ja valuta koko komeuden päälle (voisin kuvitella, että tässä toimisi valmiskin suklaakastike)
5. Anna olla noin 10-15min 100 asteisessa uunissa, jotta muutkin suklaat sulavat ja vaahtokarkit pehmenevät.
Hyvää, mutta todella makeaa, valuvaa ja venyvää jälkkäriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti