keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Jauhelihavokki.

Olen varmaan aikaisemminkin sanonut, että meillä syödään paljon jauhelihaa. Koetan aina keksiä erilaisia ohjeita joihin käyttää tuota yhtä suosikkiraaka-ainettani. Aidosti pidän jauhelihasta nimittäin. Mies ei ole valittanut sen tarjoilusta, pöin vastoin melkein. Niinpä innostuin kun työkaveri vinkkasi tällaisen iden päälle käyttää jauhelihaa vokissa ja ihan hyvää siitä kyllä tuli.

Jauhelihavokki.

400g jauhelihaa
Öljyä paistaimseen
1 purjo
2rkl inkivääriraastetta
3 sipulia
200g pakaste parsakaalia
1 tomaatti

Nuudeleita

1. Silppua sipuli, suikaloi purjo ja raasta inkivääri
2. Paista sipuli ja jauheliha pannulla
3. Lisää purjo ja inkivääri pannulle
4. Sulata parsakaalia hetken aikaa kuumassa vedessä ja veluta ylinmääräinen vesi pois
5. Lisää pannulle ja kääntele seosta vielä muutaman minuutin ajan. Tarjoile keitettyjen nuudeleiden kanssa.

6 kommenttia:

  1. Ekyin sun blogiin ja täältähän löytyy vaikka mitä ihania herkkuja! Täytyy keräillä ohjeita talteen. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kerttu. Tänne näitä tulee kerättyä. Käytän itsekin tätä reseptikirjana jos on hetki edellisestä ruuanlaittokerrasta :)

      Poista
  2. Wow this looks delicious, and I am hungry because I skipped lunch today

    VastaaPoista
  3. Nam! tämä ohje täytyy kyllä kirjoittaa ylös, näyttää niin herkulliselta ja juuri oikeita aineksiakin mukana! :)

    VastaaPoista