perjantai 19. lokakuuta 2012

Vinkki: Supercook.

Siellä lukijoissa on varmaankin useampikin englannin kielen taitoinen ja reseptien tavaaminenkin tällä kielellä onnistuu. Itseltäni ainakin. Ajattelin jakaa kanssanne nimittäin nettisivuston osoiteen:

http://www.supercook.com/

Kyseessä ei ole niinkään reseptisivu vaan sivu, joka kertoo, mitä vaikka siinä jääkaapissa olevasta avatusta vuohenjuustopaketista voi valmistaa. Kenttään syötetään (englanniksi) ruoka-aine, josta ruokaa halutaan valmistaa ja eikö tule reseptiä toisensa perään. Mitä tarkemmin kirjoitat mitä kaikkea kaapissasi on, sitä tarkemmalla seulalla saat reseptejä.

Itselleni tämä oli tälläkin viikolla aikamoinen pelastus kun koetin keksiä, mihin laittaa vuohenjuustoa, jota vaikutti olevan jääkaapissa aivan liikaa. Yhdistettynä kinkkusuikaleisiin ja ruispiirakkataikinaan sai niistä vallan hyvän piirakan. Ohjeita on vaikka kuinka, mitä tarkemmin kerrot mitä kaikkea kaapissasi on, sen paremmin saat ohjeita. Säästää muuten rahaa, kun ei tarvitse pähkätä miten laittaa ylinmäräisiä ruokia ja eivät pääse pilaantumaan.

Toivottavasti tästä on teillekin apua!
Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti