perjantai 17. helmikuuta 2012

Juures-jauheliha-paistos.

Tämä ruoka sai oikeastaan alkunsa siitä, että välttelin vaaleita jauhoja. Edelleenkin koetan välillä korvata pastan/perunan/riisit kasviksilla. Jossain vaiheessa sitä kuitenkin kyllästyi aina vaan pilkkomaan juureksia ja keskellä talvea vain pakastejuurekset ovat mitenkään kukkarolle sopiva vaihtoehto. Tämä on myös yksi miehen suosikkiruokia. Maanantai iltana kaapin sisällöstä kehitetty ruoka.

Ruoka ennen uuniin menoa kaikki ainekset vuuassa.

Juures-Jauheliha-Paistos.

400g Sika-nauta jauhelihaa
2pss Pakastejuureksia kuutioina (itsellä käytössä Rainbown versiot)
1 Kananmuna
2dl Maitoa
1pss Valmis jauhelihamaustetta (sama jota käytetään tacoissa jne.)

1. Kumoa pakastejuurekset vuokaa
2. Ruskista jauheliha ja mausta
3. Sekoita jauheliha juuresten kanssa
4. Tee munamaito ja sekoita juures-jauhelihaseokseen
5. 225 astetta noin 30min
6. Anna vetäytyä 5-10min ennen syömistä

Valmis paistos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti