maanantai 20. helmikuuta 2012

Pekoni-meetwursti muffinit.

Olin tässä taannoin kuumeen kourissa sairaslomalla ja mitä muuta on ihmisen tarkoitus tehdä kuumeettomana päivänä kun ottaa rennosti ja leipoa. Niinpä minä sitten päätin kokeilla suolaisia muffineja. Idea löytyi Bruno Amerikanmuffinivuoka-paketin kyljestä. Jääkaapista kaivettiin sitten sopivia suolaisia kasaan, erilainenhan siitä tuli kuin paketin kyljessä, mutta oikein maistuva välipala.


Pekoni-Meetwursti-sieni-muffinit.

1/2 paketti pekonia
10 viipaletta meetwurstia (itsellä oli Rainbow valkosipulimaustettuja)
1 pieni pkt purkkiherkkusieniä
5dl jauhoja
1rkl leivinjauhetta
0,5tl suolaa
1tl mustapippuria
2,5dl maitoa
2 munaa
2rkl valkosipulimaustettua oliiviöljyä
0,5dl öljyä

1. Viipaloi pekoni ja meetwursti ja ruskista kullanruskeaksi. Lisää sienet pannulle ja anna hautua taikinan teon ajan.
2. Sekoita kulhossa jauhot, leivinjauhe, suola ja pippuri.
3. Vatkaa toisessa kulhossa maito, munat ja öljy sekaisin.
4. Lisää pekoniseos jauhoseokseen ja sekoita tasaiseksi.
5. Sekoita maitoseos jauho-pekoniseokseen ja vatkaa tasaiseksi.
6. Annostele vuokiin ja paista 225 asteessa 25min

Omani eivät nousseet kauhean hyvin, veikkaan ettei leivinjauhetta ollut riittävästi kun painoa on sen verran, mutta hyviä niistä kyllä tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti