keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Juustoinen kanavuoka.

Tämä on näitä todella huolellisella kädellä muokattuja reseptejä. Tässä taisi olla vähän sitä sun tätä oikeasti, mutta raa'asti päätin tehdä tästä omanlaisen version. Mies tykkää tästä koska ei kuulemma maistu terveelliselle vaikka sellaista onkin.

Juustoinenkanavuoka.

300g maustamattomia broilerin filesuikaleita
suolaa
pippuria
paprikajauhetta
2,5dl riisiä
4 porkkanaa
2 sipulia
puoli pakettia Koskenlaskija voimakasta
4dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1prk Valio Kippari-juuston makuista kermaa (myös kolmen juuston kerma on todettu hyväksi)

(+ juustoraaste päälle, vapaavalintainen, itse en laita)

1. Kuori ja pilko porkkanat -> vuuan pohjalle
2. Kaada porkkanoiden sekaan keittämätön riisi
3. Laita vesi kiehumaan, kun kiehuu, lisää liemikuutio ja anna liueta
veteen (nosta pois levyltä ettei kiehu kokonaan pois)
4. Kuori ja pilko sipulit
5. Kuutioi Koskenlaskija
6. Ruskista ja mausta kanafileet
7. Sekoita Koskenlaskija, sipuli ja ruskistetut kanafileet. Kaada
porkkanoiden ja riisin päälle
8. Kaada vesi-kasvisliemi seoksen sekaan kerma ja sekoita tasaiseksi,
kaada vuokaan
(+ lisää päälle juustoraaste)

Noin tunnin verran 200 asteissa uunissa.
Kannattaa antaa levähtää noin 10min uunista oton jälkeen, että neste
vetäytyy. Silti sitä saattaa olla jäljellä vielä.


Kuvaa tästä ruuasta ei valitettavasti oli, mutta herkullista se oli silti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti