keskiviikko 22. elokuuta 2012

Intilaistyyppistä kanaa uunissa.

Tämä resepti syntyi oikeastaan puhtaasti siitä, että kaapissa oli vanhaksi menevää jugurttia, ulkomailta tuotuna intilaisia mausteita ja pakkasessa kanafileitä. Helppoa ja nopeaa arkiruokaa, jonka valmistamisessa ei kauaa "nokka tuhise". Teen kanaa muutenkin usein uunissa juuri sen takia, että säästän aikaa muulle tekemiselle arkena.

Intialaistyyppistä kanaa uunissa.

4kpl kanafileitä
1dl turkkilaistajugurttia
1prk ranskankermaa (voidaan korvata myös samalla määrällä turkkilaistajugurttia)
1 keltasipuli hienonnettuna pieneksi silpuksi
Kuivattua minttua
Kuminaa
Korianteria
Tikka Masala mausteseosta
Suolaa
Pippuria

1. Asettele kanafileet vuuan pohjalle
2. Sekoita muut aineet keskenään
3. Levitä seos kanafileiden päälle
4. Folio vuuan päälle, 200 astetta ja noin puoli tuntia uunissa

Nopeaa ja hyvää, riisitkin kiehuvat tarjoiltavaksi itsekseen siinä samalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti