maanantai 20. elokuuta 2012

Seuraavan päivän jauhelihakastike.

Aina joskus sitä innostuu tekemään niinkin ihanaa perusruokaa kuin jauhelihakastiketta kerralla enemmän. Näin minullekin aika ajoin tapahtuu (aika usein, myönnän) ja joka kerta sitä ei sitten millään tahtoisi pakastaa. Toisaalta samaa ruokaa kahtena iltana peräkkäin (kun sitä on jo syönyt lounaaksikin!) ei oikein innosta. Niinpä minä sitten yleensä tuunaan vähän meksikolaisempaan suuntaan kastiketta. Pääasiallisesti tätä tulisi kuitenkin olla vähintään kahdelle jäljellä tätä vanhaa kastiketta, ohje tehty sen mukaisesti.

Seuraavan päivän jauhelihakastike.

Vanha jauhelihakastikkeen loppu
Valmista tacomaustetta puoli pussia
Juustoraastetta
Tortillalettuja

1. Lämmitä uudelleen kastikkeen jämä, lisää mausteseos (koko pussi jos kastiketta on enemmänkin) sekä vettä ja anna hautua. Saatan lisätä myös pakastemaissia, sipulia, sieniä tmv. lisäkettä tässä vaiheessa.

2. Kastikkeen hauduttua nostele lämmitetyille tacoletuille (lämmitän yleensä 30sek mikrossa noita) kastiketta, lisää juustoraastetta ja toinen lettu päälle.

3. Nautitaan vihersalaatin kanssa ja kummasti on vanha kastike ihan eri makuista.

Ennen päälilätyn lisäämistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti