keskiviikko 15. elokuuta 2012

Parmesan-pesto-kanaa.

Olen hyvin kaksijakoinen ihminen peston kanssa. Välillä voisin syödä sitä vaikka kuinka, toisaalta en taas siedä nähdä sitä silmissänikään. Tässä oli kuitenkin vaihe, jolloin pestoa meni enemmänkin. Yksinkertaisuudessa kanafileet pestolla toimivat aina, tässä yksi idea niiden kanssa.

Parmesan-pesto-kanaa.

4kpl kanan fileitä
100g pestoa
1/2 pussia parmesan muruja
Valkosipulijauhetta
2dl ruokakermaa
Suolaa
Pippuria

1. Laita kanafileet laakean uunivuuan pohjalle ja mausta yläpuolelta suolalla ja pippurilla.
2. Sekoita keskenään pesto ja parmesani sekä maun mukaan valkosipulijauhetta.
3. Levitä seos tasaisesti kanafileiden päälle.
4. Kaada ruokakermaa kanafileiden väliin, käytä koko purkki, ei haittaa vaikka menisi fileiden päällekin.
5. Peitä vuoka foliolla, 200 astetta, 30-45min uunissa.

Ei voi muuta sanoa kun eläköön uuniruuat, säästävät niin paljon aikaa ja vaivaa.

Valmiita kanafileitä. Pohjalle jääneestä kastikkeesta saa hyvin muussattua perunan kanssa oikein herkullista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti