perjantai 31. elokuuta 2012

Vuohenjuusto-tomaatti piirakka.

Kerroinkin jo keskiviikkona, että piirakkaa on tässä huushollissa tullut syötyä, tämä johtuu viime viikon äärettömän tiukasta aikataulusta. Kun tekee sinä ainoana iltana kun on aikaa kerralla yhden jälkiruokapiirakan ja kaksi suolaista niin salaatin kerkeää pyöräyttää niiden seuraksi aina. Muuten meillä syötiin toisena piirakoista tätä herkullista piirakkaa. Edelleenkään en pohjaa tehnyt itse, nopeasti kun oli saatava valmiiksi. Vuohenjuuston voi hyvin vaihtaa vaikka fetaan jos vuohenjuusto ei maistu.

Vuohenjuusto-tomaatti piirakka.

1 pkt vuohenjuustoa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 valmis piirakkapohja
Valkosipulioliisiöljyä
Juustoraastetta
Suolaa
Pippuria

1. Taputtele valmis piirakkapohja pellille leivinpaperin päälle. Niin isoksi kun vaan saat, mutta niin, että taikina on noin 0.5cm paksu kuitenkin pohjasta.
2. Pilko punasipuli ja kuulota nopeasti pannulla
3. Lisää päälle puoliksi halkaistut kirsikkatomaatit sekä murustettu vuohenjuusto
4. Pirskota päälle oliiviöljyä, ripottele aavistus suolaa ja pippuria myös
5. Lisää maun mukaan juustoraastetta
6. Uunissa 15-20min 200 astetta

Pala valmista piirakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti