Vuohenjuusto-tomaatti piirakka.
1 pkt vuohenjuustoa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
1 valmis piirakkapohja
Valkosipulioliisiöljyä
Juustoraastetta
Suolaa
Pippuria
1. Taputtele valmis piirakkapohja pellille leivinpaperin päälle. Niin isoksi kun vaan saat, mutta niin, että taikina on noin 0.5cm paksu kuitenkin pohjasta.
2. Pilko punasipuli ja kuulota nopeasti pannulla
3. Lisää päälle puoliksi halkaistut kirsikkatomaatit sekä murustettu vuohenjuusto
4. Pirskota päälle oliiviöljyä, ripottele aavistus suolaa ja pippuria myös
5. Lisää maun mukaan juustoraastetta
6. Uunissa 15-20min 200 astetta
Pala valmista piirakkaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti