perjantai 7. joulukuuta 2012

Jauhelihakiusaus.

Olen tehnyt tästä samasta ruuasta muutaman version aikaisemminkin, se ei kuitenkaan estä kertomasta tätä versiota teille. Tämän kanssa mentiin myös ns. todella helpolla. Kaikki aineet vaan lopulta mäiskittiin samaan ja sen jälkeen ihmeteltiin lopputulosta. Hyvää kyllä, se on sanottava. Nopeaa, ehdottomasti. Terveellistä: Siitä voidaankin sitten keskustella. Ei kuitenkaan huonoimmasta päästä ruokia.

Jauhelihakiusaus.

400g jauhelihaa
Suolaa
Pippuria
2prk valkosipulimaustettua tomaattimurskaa
1pss perunasipuli sekoitusta
1pss maissia

1. Ruskista ja mausta jauheliha
2. Sekoita kaikki aineet vuuassa
3. 225 astetta ja noin 30min

Vasta uunista tulleena.
P.S. Meillä sekaan laitettiin myös fetaa, ylijäämää edelliseltä ruualta. Tämä on taas yksi näitä oivallisia tapoja saada tuhottua vanhat juustot.

2 kommenttia:

  1. Peruna-sipuli-pussit on suomalaisen pakastimen must juttu. Mulla oli aina niitä. Täällä en ole löytänyt vastaavaa tuotetta - ja sekös kiukuttaa jos ei millään jaksaisi lähteä pistelemään paloiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä, Suomessa pakastinaltaasta löytää muutenkin paljon hyviä juttuja. Ymmärrän hyvin, ettet jaksa pillkkoa, sääli sinällään, että pakasteita lienee ihan turha yrittää edes kuljettaa sinne saakka.

      Poista