keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Ilmakuivattukinkku-herkkusieni pasta.

Tällä pastalla oli joku hienompi italiankielinen nimikin. En vaan millään muista mikä se oli. Alunperin ohjeeseen kuului käyttää myös sinihomejuustoa, siihen en minä koske joten jäi laittamatta. Tein muutenkin vähän eri tavalla kuin alkuperäisessä ohjeessa, helpommin kenties. Hyvää tästä kuitenkin tuli, tämäkin kuuluu näihin nopeasti valmistuviin pastoihin jotka sopivat arkeen mainiosti. 

Olen aika tarkka ilmakuivatun kinkkuni kanssa, tässä kuitenkin kokeilin Rainbown versiota joka mielestäni ei sellaisenaan ole kovin hyvää. Tämä kun käytettiin pannun kautta niin toimi mielestäni oikein hyvin edullisempikin versio.

Ilmakuivattukinkku-herkkusieni pasta.

1pkr (Rainbow) ilmakuivattua kinkkua
6kpl tuoreita herkkusieniä
Suolaa
Pippuria
Oliiviöljyä
2dl ruokakermaa
1/2 pussia parmesan raastetta

Pastaa keitettynä suolavedessä

1. Paloittele ilmakuivattukinkku ja paahda kuivalla teflonpannulla, jotta rasva lähtee irtoamaan. Kaada tarjoiluastiaan.

2. Pilko herkkusienet ja ruskista oliiviöljyssä, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada tarjoiluastiaan.

3. Sekoita lämpimällä pannulla ruokakerma ja parmesan, kaada tarjoiluastiaan ja sekoita kunnolla kaikki keskenään.

4. Pastan voi lisätä kastikkeeseen tai sen voi lisätä erikseen kuten itse tein.

Hyvää, mutta ei kovin kuvauksellista.

P.S. Tämä ruoka yllätti mikro-ominaisuuksiltaan. Yleensä pasta ei ole lähellekään yhtä maittavaa seuraavana päivänä, mutta tämä oli liki saman makuista seuraavan päivän lounaanakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti